Regionaal nieuws

Zaterdag benefietconcert Oekraïne te Oudeschans

- advertentie -

Oudeschans – “Ik moet wat doen, we moeten wat doen, meertmoand dialectwoord,” allemaal gedachten die bij Bart Kruizinga door het hoofd gingen, terwijl hij het nieuws over de oorlog in Oekraïne volgt. “Maar wat? Natuurlijk ligt dan muziek voor de hand. Muziek verbindt, geeft mensen afleiding en steun, dat moet het zijn.”

- advertentie -

En daarop nam hij contact op met mensen van de Kerk Oudeschans die belangeloos wilden meewerken. Ook artiesten benaderd en gekeken wie op korte termijn een gat had in de agenda’s. En het is gelukt. Een leuke line up.

Burgemeester Jaap Velema opent de avond en wil graag meewerken aan dit initiatief. Zo ook de artiesten Klaas Spekken, Josien Bakker, Be Schmaal en Twij Körten Twij Langen (Bart & Evert Kruizinga, Ektje Doddema & Harm Tabak). Ze gaan een twee uur durend concert geven, interactief en met gedachten bij de mensen op de vlucht en de mensen in Oekraïne. De opbrengst gaat naar 555. Bart en de anderen hopen dat de zaal vol komt.

Info:
Kerk Oudeschans, Voorstraat 33
Reserveren: Zangduo.k2@gmail.com of tel: 0597 – 532517
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.15 uur
Toegang: vrije gift in collectebus

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button