Cultuur

Keep On Smiling in kerk Nieuw Beerta

- advertentie -

Nieuw Beerta – Keep On Smiling luidt de naam van het concert op zondagmiddag 10 april a.s. in de kerk van Nieuw Beerta. Het is na zo’n 2,5 jaar stilte de opvolger van de reeks succesvolle concerten ‘North meets South’ en later ‘A musical meeting’ door het gezelschap Hink Uil, Jan Rosema, Paulien Muis en Monique van Esch.

- advertentie -

De naam Keep on smiling is bewust gekozen: de organisatoren willen hiermee benadrukken dat zij, zeker ook in deze tijden, het leven van de positieve en muzikale kant blijven zien.

The French song van Lucille Starr, Are you lonesome tonight van Elvis Presley, ’t Is weer voorbij die mooie zomer van Gerard Cox, Merci chérie van Helene Fischer, My broken souvenirs van Pussycat en een speciale uitvoering van Schlafe mein Prinzchen van Papa Bue’s Viking Jazz Band met een Groningse tekst uit 1959 van Harm Jan Tuin: dit is zo maar een greep uit klassiekers die u deze zondag in de sfeervolle kerk te horen gaat krijgen.

Hink, Jan, Paulien en Monique staan weer in de startblokken om u als vanouds een gezellige, muzikale zondagmiddag met dat niet te missen vleugje nostalgie te bezorgen.

Het concert wordt georganiseerd in samenwerking met de Stichting Oude Groninger Kerken, afdeling Nieuw Beerta en begint om 14.30 uur. De kerk is open vanaf 14.00 uur. Het adres is Hoofdweg 18.

Kaarten voor het concert kosten 10 euro per persoon en kunnen vooraf worden gereserveerd via mail: kerknieuwbeerta@gmail.com of hink.uil@ziggo.nl, of telefonisch via (0597) 52 12 51 of (0597) 43 02 11

Graag tot ziens op zondag 10 april!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button