Algemeen

41 Club Winschoten brengt nogmaals hulpgoederen naar Polen

- advertentie -

Oldambt – De beelden vanuit Oekraïne zijn hartverscheurend, kapot geschoten steden, vele onschuldige slachtoffers en mensen in schuilkelders met weinig of geen eten en drinken. Miljoenen mensen zijn op de vlucht voor dit gruwelijke geweld en verdienen onze hulp. De situatie in Oekraïne maar ook in de opvangcentra in de buurlanden is dramatisch.

- advertentie -

41 Club Winschoten zal daarom nogmaals met een truck vol hulpgoederen naar Polen afreizen. We kunnen niet anders dan nu proberen deze mensen zoveel mogelijk te ondersteunen. Op zondag 3 april en maandag 4 april kunnen er spullen worden gebracht naar Hoofdstraat 59 in Beerta.

De producten die het meest nodig zijn op dit moment zijn houdbare etenswaren, drinken, rijst, suiker, kindervoeding, meelproducten, batterijen, schoonmaakmiddelen, luiers, persoonlijke hygiëneproducten, tampons en maandverband maar ook bijvoorbeeld hoestsiroop en snoep voor de kinderen zijn van harte welkom. We vragen u om geen kleding meer te brengen, dit kan hier in Nederland beter worden gebruikt.

Help ons helpen!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button