Regionaal nieuws

Prijsvraag: Waanzinnig digitaal idee

- advertentie -

Groningen – Heb jij een goed digitaal idee dat de provincie Groningen een echte boost kan geven? Weet jij bijvoorbeeld hoe lokale ondernemers maximaal kunnen profiteren van steeds verdergaande digitalisering? Heb jij hét plan voor het verbinden van inwoners met elkaar door een digitale toepassingen? Of zie jij juist kansen voor het onderwijs? Doe dan mee met de prijsvraag ‘Waanzinnig digitaal idee’ van de provincie Groningen. Maar liefst twee ideeën maken kans om €50.000 euro te winnen voor het realiseren van jouw plan.

- advertentie -

Hoe doe je mee?
Iedereen met een goed, digitaal idee kan meedoen. Deelname gaat via een interactieve, digitale 3D-wereld genaamd Momentum: leuk, vernieuwend en zonder saaie formulieren. In de 3D-wereld kun je andere deelnemers ontmoeten, in gesprek gaan met stakeholders en samen je plannen verder uitwerken. Een onafhankelijke jury beoordeelt de ingediende ideeën. Kortom, sta jij te popelen om concreet aan de slag te gaan met een innovatief idee op digitaal vlak? Bekijk dan provinciegroningen.nl/prijsvraag voor meer informatie en de voorwaarden.

Belangrijke data:
15 maart t/m 5 april Aanmelden en inchecken in Momentum
6 april Officiële opening: online event
13 mei Sluiting prijsvraag: deadline indiening om 14:00 uur
2 juni Feestelijke afsluiting: Bekendmaking, prijsuitreiking en netwerkborrel

Coronafonds
De provincie Groningen heeft het Coronafonds (met daarin € 11,5 miljoen) opgezet om ondernemers, organisaties en instellingen sterker uit de coronacrisis te laten komen. Het fonds is gericht op de (vrijetijds) economie, scholing en het behoud van banen. Ook zijn er ook veel ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. De provincie Groningen wil hierop inspelen en goede digitale ideeën een echte boost geven. In totaal is er € 100.000,- beschikbaar voor de prijsvraag: Waanzinnig digitaal idee.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button