Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Gemeente

Afscheid van twaalf ‘oude’ gemeenteraadsleden

- advertentie -

Winschoten -Tijdens de laatste vergadering van de ‘oude’ gemeenteraad van de gemeente Oldambt  maandagavond werd er afscheid genomen van 12 van de 25 zittende raadsleden. Dit gebeurde in de raadzaal genaamd Halte Democratie.

- advertentie -

Te weten: Alida Michels (Pvda), Alma de Groot (VCP), Fokke Fennema (D66), Geert Kluiter (Factor 2020), Harold de Groot (VVD), Henk van der Laan (GBO), Jacolien Kromdeur (SP), Job Steijnis (VVD), John Walters (PvhN), Luit Engelage (CDA), Rikus Brader (SP) en Sander Leuning (VVD).

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema had voor elk van hen een korte toelichting over zijn/ haar zitting in de raad. Naast een bloemetje kregen zij ook een klein presentje aangeboden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button