Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Nieuwste mode getoond tijdens Fashion Event Winschoten 2022

- advertentie -

Winschoten – Na een paar jaar van afwezigheid was afgelopen weekend het Fashion Event in Winschoten terug! Zaterdag showden op een catwalk, welke was opgebouwd voor ‘t Rond in Winschoten, zo’n 60 modellen de nieuwste trends op het gebied van mode voor dit voorjaar.

- advertentie -

De shows waren gratis toegankelijk voor publiek. Tijdens het evenement werd aan jong tot oud, zowel man en vrouw de nieuwste mode op de catwalk getoond. Geen haute couture, geen high fashion modellen, maar gewoon goed draagbare en betaalbare kleding; verkrijgbaar in Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button