Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Speciale afscheidswedstrijd voor Bernard Swarts bij v.v. Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Afgelopen zaterdag vond een afscheidswedstrijd voor Bernard Swarts plaats. Bernard die op veel te jonge leeftijd de diagnose Dementie kreeg. Om Bernard te bedanken voor alles, hebben zijn oude teams van V.V. Bellingwolde en V.V. Heiligerlee deze avond georganiseerd.

- advertentie -

Bernard is ongeveer 15 jaar lang leider geweest van de jeugd en de senioren van V.V. Heiligerlee en heeft zelf ook vele wedstrijden in het prachtige shirt van Heiligerlee gespeeld. Bernard die begon als jeugdleider bij de kabouters van zijn zoon Mike is t/m A-ers trainer geweest van dezelfde groep. Ook is Bernard nog leider geweest van hte 1e en 2e elftal.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

Misschien zullen mensen Bernard ook kennen van de kerstactie van V.V. Heiligerlee. Bernard ging dan voor de jeugd langs de deuren om vleesartikelen te verkopen en tegen Bernard zijn verkooppraatje kon je dan ook echt geen nee zeggen.

Bernard bij deze wil V.V. Heiligerlee je hartelijk bedanken voor de inzet voor de club en wensen zij jou en je familie nog vele mooie momenten toe.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button