Algemeen

Stichting Géén Draagvlak start een ‘Tille Tocht’ naar Winschoten

- advertentie -

Westerlee – Afgelopen maand werd er door Stichting Géén Draagvlak een petitie gehouden tegen de komst van het XXL Industrieterrein in de Oude Dollard Polder achter de dorpen Westerlee, Scheemda en Meeden.

- advertentie -

In de dorpen werden er huis-aan-huis handtekeningen verzameld. Ook de online petitie werd door vele personen in de regio en daarbuiten getekend. Allemaal handtekeningen tegen punt 8 van het de Visie plan A7/N33.

Dit leverde in korte tijd ongelofelijk veel handtekeningen op. De stichting vindt dat daar nu iets mee moet gebeuren. Dit gaan ze doen door middel van het rijden van de Tille Tocht.

“Tille Tocht”
“Woensdagavond om 18:55 uur verzamelen we bij het Dorpshuis de Tille in Westerlee en fietsen met elkaar naar de Tramwerkplaats in Winschoten, waar we om 19:50 uur, voorafgaand aan de installatie van de nieuwe gemeenteraad, alle handtekeningen zullen aanbieden aan de burgermeester van Oldambt mevrouw Cora-Yfke Sikkema.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button