Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

“Knokken voor Oekraïne” levert € 3.000,- op voor GIRO 555

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondag 27 maart organiseerden Sportcentrum Nico Jager en Budocentrum Chikara een een (vecht)sportmarathon “Knokken voor Oekraïne” met een geweldige mooie opbrengst van € 3.000,– voor GIRO 555.

- advertentie -

Wethouder Erich Wünker van de Gemeente Oldambt opende samen met Oekraïense kinderen (die worden opgevangen door een gezin in de gemeente) het evenement door twee leeuwen wakker te maken. Hierna startte de spectaculaire Chinese Leeuwendans die wordt geacht boze geesten te verjagen en geluk en voorspoed te brengen. Een hele mooie en toepasselijke opening.

(lees verder onder de foto)

Foto: ingezonden

De hele dag door waren er verschillende trainingen, demonstraties en workshops op het gebied van Martial Arts, Fitness, Spinning, Zumba en dance. De trainingen werden gegeven door zowel eigen trainers als Toptrainers uit de Martial Arts onder wie zelfs oud Wereldkampioenen. Door vele plaatselijke ondernemers werden er mooie prijzen beschikbaar gesteld voor een verloting. Verder maakten een springkussen en ijswagen het compleet voor een unieke dag.

De dag trok ruim 150 deelnemers en vele bezoekers uit de gehele regio. Waardoor een heel mooi bedrag bijeen werd gebracht voor GIRO 555. Initiatiefnemers René Beertema van Budocentrum Chikara en Alkie Weerts van Sportcentrum Nico Jager kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button