Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

RECKLESS van dansschool The Legacy wint de eerste prijs

- advertentie -

Winschoten/ Drachten – Afgelopen zaterdag vond in Drachten de laatste voorronde van het NNKS (Noord Nederlandse Kampioenschappen) plaats. Dansteam RECKLESS, van The Legacy Winschoten onder leiding van Desiree Hiele, wist hier een top prestatie neer te zetten.

- advertentie -

Nadat zij tijdens de vorige voorronde van de recreatie categorie promoveerden naar de selectie categorie, promoveerden zij gisteren weer maar dan van selectie naar de hoogste categorie, demo categorie met de hoogste score van het deelnemersveld.

De dansers gaan zich nu klaar maken voor de finale van het kampioenschap dat zal plaatsvinden op zaterdag 21 mei in Heerenveen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button