Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Huidige coronamaatregelen Ommelander Ziekenhuis vooralsnog verlengd

- advertentie -

Scheemda – Het Ommelander Ziekenhuis Groningen heeft haar huidige coronamaatregelen vooralsnog verlengt tot en met 1 mei. “We willen onze kwetsbare patiënten zoveel mogelijk beschermen. De huidige coronamaatregelen blijven daarom vooralsnog tot 1 mei gelden.”

- advertentie -

“Dit betekent dat we je vragen een mondneusmasker te dragen en 1,5 meter afstand te houden. Het masker mag af als je op 1,5 meter afstand van elkaar zit. Heb je een afspraak in ons ziekenhuis? Kom dan zoveel mogelijk alleen.”

Komt u op bezoek bij een familielid, kennis of vriend, doe dan voorafgaand aan uw bezoek een zelftest. Hiermee helpt u mee aan het beschermen van de kwetsbare patiënten die in het ziekenhuis liggen. Heeft u COVID-19 klachten, kom dan alleen naar het ziekenhuis na overleg en als dit medisch noodzakelijk is.

Alle actuele coronamaatregelen leest u hier op de website van het ziekenhuis.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button