Op stap

Activiteiten in Het Groninger Landschap | GPS, Molens, wandelen

- advertentie -

Midwolda – Het Groninger Landschap organiseert in april 2022 én met Pasen weer een breed scala aan leuke activiteiten. Hieronder vindt u ze in de gemeente Oldambt, kijk ook op de website van Het Groninger Landschap voor tijden, prijzen en aanmelden.

- advertentie -

9 april: Wereldrecord molens draaien!
Nederland telt ruim 1200 molens en op deze dag gaan ze proberen allen tegelijk te draaien. Dit ter ere van het Jaar van de Molenaar 2022. In de ochtend tussen 11 – 12 uur draaien ze allemaal tegelijk, zo ook ALLE molens van Het Groninger Landschap.

Start om 11.00 uur bij alle molens van Het Groninger Landschap. Welke dat zijn is te vinden op onze website.

10 april Midwolda: Stinzenplanten rond de Ennemaborg
Een speciale wandeling over het landgoed van de Ennemaborg langs de bloeiende stinzenplanten. Als het voorjaarsweer meezit zullen om deze tijd de meeste soorten in volle bloei staan. Gidsen zijn aanwezig om vragen te beantwoorden over deze mooie voorjaarsbloeiers.

Start om 13.00 vanaf de Ennemaborg te Midwolda. De afstand is 3 km. Deelname is gratis.

18 april Midwolda: Speurtocht naar eieren m.b.v. GPS.
Voor Tweede Paasdag een leuke puzzeltocht met GPS voor het hele gezin. Voor elk gevonden ei ontvang je een code en met alle codes samen vind je de weg terug naar het eindpunt van de speurtocht.

- advertentie -

Start 13.00 uur vanaf de Ennemaborg te Midwolda. Neem verrekijker mee en laarzen aan in het bos is wel fijn. De route is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Prijzen: beschermers € 5 / niet beschermers € 7,50 / kinderen tot 12 jaar gratis.

- advertentie - 

Kijk op de website van Het Groninger Landschap voor alle activiteiten, tijden, prijzen en eventueel om je aan te melden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button