Cultuur

Signeersessie: ‘Dorp in oorlogstijd’ van Cees Stolk

- advertentie -

Nieuwolda – Op zaterdag 9 april tussen 10.00 en 14.00 uur staan schrijver Cees Stolk, Klaas Bellinga, Tim van Bostelen (Stichting Oorlogsverhalen Nieuwolda) en Sabine Kokee (uitgever) bij Supermarkt Bennink (Hoofdstraat 6, Nieuwolda) voor meer informatie en verkoop van het boek: ‘Dorp in Oorlogstijd’.

- advertentie -

Dorp in oorlogstijd
Hoe onderging een doorsnee Gronings dorp de oorlogstijd? Wat speelde zich op die paar vierkante kilometers af? Verzet? Verraad? Verschrikking? Verlies? Nieuwolda, dorp in het Oldambt, vocht tussen 1940 en 1945 zijn eigen kleine oorlog.

Dit boekje schetst een beeld van een dorp in oorlogstijd aan de hand van getuigenissen, dagboeken en persoonlijke herinneringen. Vijf jaar leven tussen hoop en angst.

Laat je boek signeren door Cees Stolk
Op veler verzoek is de schrijver van het boek Cees Stolk van 10.00 tot 14.00 uur aanwezig om je boek te signeren en vragen te beantwoorden.

Ook in Winschoten
Daarnaast is hij zaterdag 16 april tussen 14.00 en 15.30 uur bij Bruna aan de Torenstraat in Winschoten. Dorp in oorlogstijd kost 19,95 euro. Tijdens de Boekeweek krijgen klanten bij aankoop van 15 euro aan boeken het Boekenweekgeschenk van Ilja Leonard Pfeijffer cadeau.

Meer informatie over het boek lees je hier

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button