Algemeen

Vanaf zondag geen treinen tussen Bad Nieuweschans en Weener

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan het spoor rijden er van zondag 10 april tot en met dinsdag 12 april tussen Bad Nieuweschans en Weener (RS6) geen treinen. Arriva zet dan treinvervangend busvervoer in.

- advertentie -

Voor het vervoer met een treinvervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Haltes treinvervangend vervoer Bad Nieuweschans – Weener:
Bad Nieuweschans: bushalte; Bad Nieuwschans, Bahnhof
Weener: voorzijde station (am Bahnhof)

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 15 minuten. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva onder het kopje ‘Werk aan het spoor’: arriva.nl/werkaanhetspoor.
De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl). Of plan de reis op www.arriva.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button