Sport

Bato-turnsters goed op dreef in Bellingwolde!

- advertentie -

Winschoten/ Bellingwolde – In de sporthal De Meet in Bellingwolde was afgelopen zaterdag de plaatsingswedstrijd turnen voor de niveaus 4, D, E en F. Voor dit niveau was het de eerste wedstrijd sinds twee jaar en dus een spannende dag. Voor de gymnastiekvereniging Bato uit Winschoten kwamen er twee teams in actie.

- advertentie -

Bij niveau F kwamen de jeugd en junioren turnsters samen in een team uit. De turnsters begonnen zeer goed op brug en bleven de hele wedstrijd uitstekende presteren. Vooral op vloer wisten de turnsters hoog te scoren. Dit resulteerde in een mooie eerste plaats bij de teamwedstrijd. Individueel behaalde Fleur Sassen een welverdiende eerste plaats bij de junioren. Esmee Brandes en Yvet Hollander wisten bij de jeugdturnsters het zilver en brons te winnen.

Bij de niveau 4 kwamen de turnsters van 10/11/12 jaar in actie. In een zeer sterk deelnemersveld wisten de Bato-gymnasten zich goed staande te houden. Met mooie stabiele oefeningen op brug, balk en vloer en mooie sprongen over de pegasus wisten de turnsters uiteindelijk de derde plaats te behalen met het team.

Nu is het wachten op de doorstroming naar de provinciale finale op 21 mei in Wildervank.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button