Incidenten

Vier auto’s en twee fietsers betrokken bij ongeval op parkeerplaats

- advertentie -

Scheemda – Op de parkeerplaats aan het Vredenhovenplein in Scheemda heeft woensdagmorgen een verkeersongeval plaatsgevonden tussen vier auto’s en twee fietsers.

- advertentie -

Een bestuurster is bij het verlaten van de parkeerplaats de controle over haar voertuig verloren en met hoge snelheid achteruit tegen een geparkeerde auto aangereden. Vervolgens is ze doorgeschoten tegen twee fietsers en drie andere voertuigen die eveneens geparkeerd stonden.

Bij het ongeval is een fietser gewond overgebracht naar het ziekenhuis.De auto van de vrouw die het overkwam wordt onderzocht door de technische afdeling van de politie. Berger Fruitema heeft drie auto’s geborgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button