Op stap

Zondagavond Paasvuur in Drieborg: “Na lang wachten is het eindelijk zover.”

- advertentie -

Drieborg – De afgelopen drie jaar mochten de paasvuren niet ontstoken worden. In 2019 gooide de droogte roet in het eten en in de twee jaren daarna was het door corona niet mogelijk om de paasvuren te laten branden. Dit jaar mag het weer.

- advertentie -
In Drieborg wordt zondag het enige paasvuur in de gemeente Oldambt aangestoken. Dat gebeurt op Eerste Paasdag om 20.00 uur bij IJsvereniging de Punt aan de Oude Dijk. “Na lang wachten is het eindelijk zover.” laat het bestuur weten. “Er wordt eerst gestart met een fakkeltocht om 19.30 uur vanaf de basisschool in Drieborg.”
De ijsbaankantine is geopend om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button