Incidenten

23-jarige Oldambtster aangehouden voor vechtpartij in supermarkt Groningen

- advertentie -

Groningen – Donderdagmiddag kreeg de politie rond 17.00 uur melding van een vechtpartij in een supermarkt aan de Boumaboulevard in Groningen. “We zijn met meerdere eenheden ter plaatse gegaan en hebben twee personen aangehouden.” aldus de politie.

- advertentie -

Het gaat om een 23-jarige man uit de gemeente Oldambt en een 23-jarige man uit Groningen. “Wij hebben gesproken met verschillende getuigen en doen onderzoek. Tijdens het incident waren er veel omstanders aanwezig en uiteraard heeft dit impact gehad. Mocht u behoefte hebben om hierover na te praten, dan kunt u contact opnemen met Slachtofferhulp.” laat de politie weten.

Bel daarvoor met 0900-0101 of kijk op deze website.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button