Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Hockeyclub Winschoten rent €3.400,- bij elkaar voor Oekraïne

- advertentie -

Winschoten – Omdat Hockeyclub Winschoten zich betrokken voelt bij al het leed van de Oekraïners op dit moment, hadden een aantal leden het initiatief genomen om een sponsorloop te organiseren. De jongste jeugd begon om 17.00 uur met rondjes om een half veld.

- advertentie -

Bij de start dachten enkelen nog dat het doel was om als eerste over de finish te komen, maar gaandeweg werd ook hen duidelijk dat de bedoeling was om zoveel mogelijk rondjes te rennen.

Het doel van de meeste deelnemers was circa 20 rondjes, maar na een uur rennen verraden de rode hoofden al dat dit doel gehaald was. Enkelen hadden meer dan 50 rondjes weten te rennen, gefluisterd werd dat sommigen zich hadden laten sponsoren voor € 3,- per rondje dus zij haalden heel veel geld op.

Daarna startten de oudere jeugd en senioren voor hun rondes om een heel veld deze keer. Deze groep rende gestaag en geconcentreerd met tussendoor soms een korte drinkpauze. Ook hier haalden sommige rond de 50 rondjes. “Al met al een hele goede inzet en opkomst, wat een bedrag heeft opgeleverd van € 3.400,-”, aldus één van de initiatiefnemers Laura Musch van HCW. Het ingezamelde geld wordt gedoneerd aan giro 555.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button