Gemeente

Gemeente verwijdert verkeersdrempel in Oude Rijksweg

- advertentie -

Scheemda – Wegens het verwijderen van een verkeersdrempel in de Oude Rijksweg tussen de Stationsstraat en Scheepsjagerstraat, is de Oude Rijksweg in Scheemda gedeeltelijk afgesloten. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 22 april.

- advertentie -

Verkeersdrempel
Aannemer KWS is in opdracht van de gemeente Oldambt een verkeersdrempel aan het verwijderen in de Oude Rijksweg, ter hoogte van Woonzorgcentrum Nieuw Vredenhoven. De Oude Rijksweg is daarom gestremd waardoor doorgaand verkeer via de Oude Rijksweg niet mogelijk is.

(lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Omleiding
Er wordt een grote omleidingsroute ingesteld vanuit Winschoten en Heiligerlee die vanaf de Graaf-Adolfbrug via de Provincialeweg en A7 naar het Ommelander Ziekenhuis/ Scheemda loopt. Een kleine omleidingsroute is voor langzaam verkeer via Esbörgstraat, Torenstraat, Oosterstraat, De Akkers en Oude Rijksweg en vice versa.

Je kan de omleiding volgen via de bekende gele borden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button