Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Kort nieuws

Winschoter Pluimvee en Konijnenclub in de Welkoop ter promotie

- advertentie -

Winschoten – Door de coronapandemie hebben veel mensen kleindieren aangeschaft, zoals konijnen, kippen, duiven en cavia’s. Soms gebeurde dit (te) snel of ondoordacht en blijkt het houden van deze dieren meer kennis en aandacht te vragen dan vooraf was voorzien.

- advertentie -

Nu de coronamaatregelen grotendeels voorbij zijn, hebben we de mogelijkheid deze eigenaren van advies te voorzien. Op zaterdag 23 april 2022 staan we daarom als Winschoten Pluimvee en Konijnenclub (W.P.K.C.) met een promotiestand in de Welkoop in Winschoten. Bezoekers kunnen bij de stand terecht voor informatie over het fokken en verzorgen van kleindieren. En ook kan men informatie krijgen over de activiteiten van de W.P.K.C.

In de stand van de W.P.K.C. zal ook een vertegenwoordiger van Aviornis aanwezig zijn. Aviornis is de vereniging van park- en sierwatervogels. Over deze diersoorten kan dus ook informatie worden verkregen.

De stand van de W.P.K.C. is op 23 april a.s. aanwezig van 10:00 tot 15:00 uur. Iedereen is van harte welkom. Schroom niet en neem gerust familie en vrienden mee!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button