Sport

Inschrijving Bedrijven Softbal Toernooi is geopend

- advertentie -

Winschoten – JAAA, na twee lange jaren staat hij weer op de planning. Het leukste en gezelligste toernooi van Winschoten. Het bedrijvensoftbaltoernooi 2022!! Het ideale teambuildings uitje of gewoon een gezellige avond met collega’s. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op vrijdagavond 24 juni 2022.

- advertentie -

Over het toernooi
Zoals de naam van het toernooi al doet vermoeden gaat het om een softbaltoernooi tussen verschillende bedrijven. Voor diverse bedrijven is dit toernooi reeds een jaarlijks terugkerend evenement geworden.

Er is gekozen voor softbal, omdat de meeste mensen dit nog wel herkennen vanuit hun jeugd op de middelbare school. Daarnaast wordt het spel onderhands en met een grote bal gespeeld wat het voor iedereen eenvoudig en speelbaar maakt. Je hoeft niet persé op de hoogte te zijn van de regels, maar even inlezen kan in je voordeel werken. Natuurlijk staat sportiviteit en spelplezier voor iedereen bovenaan.

Op de dag van het toernooi zullen er voldoende W.H.S.C.-ers rondlopen om u en uw collega’s op weg te helpen. Softbal is een teamsport, wat natuurlijk ideaal is om samen met uw collega’s een onvergetelijke avond te beleven. Dit kan zijn in het kader van teambuilding of simpelweg als bedrijfsuitje.

BBQ
Tussen de wedstrijden door zal er voor een goed verzorgde BBQ gezorgd worden. Onder het genot van een muziekje, een drankje en een lekker stukje vlees kunt u genieten van de wedstrijden en zal het nog tot laat in de avond gezellig blijven.

Wisselbeker
Voor het bedrijventoernooi is er sprake van een speciale wisselbeker, want de winnaar van het toernooi dient de beker uit te breiden met een eigen creatie. De bekervoet is de afgelopen jaren al flink onder handen genomen en uitgebreid. De vorige editie werd gewonnen door Ubbo Emmius. We zijn erg benieuwd wat ze dit jaar aan de beker hebben toegevoegd!

- advertentie -

Plezier
Tussen de laatste wedstrijd en de prijsuitreiking verzinnen we jaarlijks een leuk en grappig spel om de lachspieren nog even goed aan te trekken. De vorige editie hadden we een geblinddoekte kruiwagenrace die met vlag en wimpel werd gewonnen door het team van Schildersbedrijf Börchers.

- advertentie - 

Inschrijven
De vorige editie mochten we maar liefst 15 bedrijven-teams verwelkomen. Voor de editie van 2022 hebben we besloten maximaal 16 teams toe te laten tot het toernooi (dit lijkt gunstiger te zijn voor de tijdsplanning). De inschrijvingen gaan vaak hard, wees er dus snel bij! Inschrijven voor BST22 kan tot en met dinsdag 31 mei 2022 door middel van het aanmeldingsformulier op onze website.

Inschrijving van een team kost €50,- en impliceert deelname aan het toernooi en deelname aan de BBQ voor tien personen. Mocht u bijvoorbeeld met twaalf personen mee willen doen, dan worden voor de extra deelnemers aan het toernooi geen kosten in rekening gebracht. Indien de extra spelers (of eventuele toeschouwers) mee willen doen met de BBQ dan wordt voor hen €3,50 p.p. in rekening gebracht.

Na inschrijving zal u een factuur ontvangen van de toernooicommissie. Deelnemers uitsluitend voor de BBQ kunnen ook op de dag van het toernooi nog afrekenen in de kantine (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Voor hen wordt echter wel een bedrag van €5,00 p.p. in rekening gebracht.

Aanvullende informatie over het toernooi zal onder de inschrijvingen te zijner tijd volgen over de e-mail. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd even mailen naar toernooi-comm@whsc.nl.

We hopen jou en jouw collega’s te mogen verwelkomen op BST22!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button