Sport

Geslaagde Koningsspelen op de Sint Vitusschool in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag vond voor de 10e keer de Koningsspelen plaats. De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen in Nederland. Het evenement wordt ieder jaar in april georganiseerd, op de laatste vrijdag voorafgaand aan Koningsdag.

- advertentie -

Aan de Koningsspelen deden dit jaar wederom meer dan 1,2 miljoen kinderen afkomstig van ruim 6.000 scholen mee. Zo ook de Sint Vitusschool in Winschoten. Daar begonnen de kinderen eerst met een goed ontbijt waarna de Koningsspelen werden geopend met een openingsdans.

Er werd daarna veel gesport op het schoolplein maar ook binnen waren activiteiten, waaronder knutselen. De organisatie hiervan lag in handen van Patrick Doddema en Pabo stagiaire Mirte. Zij hadden voor zowel de bovenbouw als onderbouw 9 onderdelen uitgezet.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button