Algemeen

Arriva past dienstregeling aan vanaf 2 mei

- advertentie -

Groningen/Winschoten – Vanaf maandag 2 mei past Arriva voorlopig haar dienstregeling aan op een aantal trajecten, waaronder het traject Groningen-Winschoten.

- advertentie -

De aanpassingen zijn nodig om het tijdelijke hoge ziekteverzuim op te vangen onder de medewerkers van Arriva. Hierbij houdt Arriva zoveel mogelijk rekening met de bereikbaarheid richting de stad Groningen in verband met Operatie Julianaplein.

Op het traject Groningen-Winschoten blijven de stoptreinen rijden, maar komen de sneltreinen te vervallen. Dit betekent ook dat de stoptrein van Groningen naar Zuidbroek door rijdt naar Winschoten om 14.47 uur, 15.47 uur, 16.47 uur en 17.47 uur.

De stoptrein van Zuidbroek naar Groningen zal vanaf Winschoten gaan rijden om 15.10 uur, 16.10 uur, 17.10 uur en 18.10 uur.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button