Op stap

Sportverenigingen organiseren geslaagde Koningsdag in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Na een afwezigheid van 2 jaar waren er dit jaar eindelijk weer festiviteiten op het Vredenhovenplein in Scheemda. De organisatie van deze festiviteiten werd gedaan door een 4-tal sportverenigingen namelijk; IJsvereniging Oldambt, SC Scheemda, Set Uppers Oldambt en TC Ready.

- advertentie -

Het was een geslaagde Koningsdag in Scheemda. Er was plezier voor jong en oud. De vrijmarkt werd goed bezocht en er waren meerdere activiteiten te doen, ook was de muziek niet te ontbreken.

(lees verder onder de foto)

Foto: Garfield’s Drive In

Koningsdag en Bevrijdingsdag
De sportverenigingen binnen het dorp Scheemda zijn van mening dat er een feest moet zijn voor Scheemters door Scheemters. Om deze reden hebben ze de handen ineengeslagen met als doel om elk jaar Koningsdag te vieren en elk lustrumjaar de 5 mei viering te organiseren.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button