Sport

Honkbalclub WHSC start nieuw seizoen met overwinning

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondag speelde honkbalvereniging WHSC uit Winschoten de eerste honkbalwedstrijd van het seizoen tegen CUBS Hardenberg. Op het sportpark aan de Mr. D.U. Stikkerlaan in Winschoten won de thuisclub in prachtige weersomstandigheden met 16-8 van de gasten uit Hardenberg.

- advertentie -

In de 1e inning kwam WHSC al vroeg op een 3-0 achterstand, maar in de 2e inning wisten de Winschoters zich terug in de wedstrijd te knokken en 6 punten te scoren, waardoor de achterstand omgebogen werd in een voorsprong.

Daarna kwam de ploeg uit Overijssel weer wat beter in de wedstrijd en mede door een slechte slagbeurt van WHSC liepen de CUBS twee punten in op de thuisploeg. Maar in de 4e inning wist de honkbalclub uit Winschoten zich te herstellen van de slechte slagbeurt. Door goed spel van de pitcher, de derde honkman en de catchers werden in deze inning maar liefst 9 punten gescoord door WHSC en daarmee was de wedstrijd wel beslist.

In de resterende inningen sprokkelden beide teams nog enkele punten resulterend in een 16-8 einduitslag. Een prima start dus voor WHSC in het nieuwe seizoen, met een mooie wedstrijd waarin het publiek uiteindelijk de grote winnaar was.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button