Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Gewonde bij botsing met Mobiele Rijstrook Signalering op de A7

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Op de A7 in de richting van Bad Nieuweschans is vrijdagmiddag een busje tegen een Mobiele Rijstrook Signalering aangereden (MRS). Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onduidelijk, mogelijk werd de man onwel achter het stuur.

- advertentie -

De Koninklijke Marechaussee en de politie kwamen met spoed ter plaatse. De signalering was geplaatst wegens werkzaamheden. Rijkswaterstaat kwam ter plekke voor een veilige werkomgeving. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Fruitema heeft het busje afgesleept. De stootkussen van de signalering raakte fors beschadigd.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button