Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Derde Bevrijdingsfestival Oldambt een groot succes

- advertentie -

Winschoten – Het derde Bevrijdingsfestival Oldambt was een groot succes. Dit gratis te bezoeken evenement vond plaats in het Maintebos te Winschoten en werd georganiseerd door Stichting Bevrijdingsfestival. Vele bezoekers kwamen naar het festival.

- advertentie -

Het publiek werd vermaakt door onder andere 9 optredens op het podium. Het evenement werd om 14.00 uur geopend door locoburgemeester Gert Engelkens.

Veel muziek
Het Bevrijdingsfestival in het Maintebos stond met name in het teken van muziek. Er waren optredens van Josien Bakker, Roelof van der Velde en band, Stad!, Sodom Billy, Fishy Friends, Sinners, Gravediggers, De Pompers en Toosst.

Naast alle optredens van bands en solisten was er ook aandacht voor de 77 jaar vrijheid, onder andere met een exposite door Oorlogsmuseum Stek uit Midwolda. Ook waren er diverse activiteiten voor de kinderen.

Veel te doen
Tussen de bedrijven door stonden er optredens van F2Dance Company op het programma. Ook waren er diverse stands, van onder andere Amnesty International en van het Militair Veteranenhuis Winschoten.

Voor de allerkleinsten waren De Fluffels aanwezig met popcorn en suikerspinnen, en verzorgde Muis Entertainment een ballonnenact.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button