Kort nieuws

GGD Groningen wijzigt openingstijden testlocaties

Groningen – Vanaf maandag 9 mei wijzigen de openingstijden van de GGD testlocaties. Gezien de geringe testvraag gaan de locaties in de provincie niet meer de hele dag, maar alleen in de ochtend of in de middag open. Dit geldt voor bijna alle locaties. Testen gebeurt op afspraak via coronatest.nl.

- advertentie - 

In het overzicht op de website van GGD Groningen staan de nieuwe openingstijden per testlocatie.

Scheemda
Op dinsdag 10 mei opent een nieuwe testlocatie in Scheemda. Dit is op dezelfde locatie als de huidige vaccinatielocatie, namelijk in het Sportcomplex Eextahal Sport & Events aan Plantsoenlaan 19. Op deze
locatie kunnen mensen zich vanaf dinsdag 10 mei dus zowel laten testen als vaccineren. Vaccineren is open op donderdag, vrijdag en zaterdag en testen op zondag, maandag, dinsdag en woensdag.

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button