Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

De spanning stijgt bij Sla Raak!

- advertentie -

Winschoten – Tennis- en Padelclub Sla Raak doet in april en mei met maar liefst 16 teams mee in de competities van de KNLTB en OGTB. De KNLTB organiseert competities in heel Nederland. De Oost Groninger Tennis Bond organiseert het dicht bij huis.

- advertentie -

Bij de KNLTB doen 9 tennis- en 5 padelteams mee. Bij de OGTB 2 tennisteams. Bijna iedere dag worden er wel wedstrijden gespeeld. Een aantal teams kunnen zelfs kampioen worden!

Kom gerust een keer kijken op het Tennis- en Padelpark aan de Hoorntjesweg in Winschoten! Alle informatie over de club kun je vinden op slaraak.com. Lid worden is wel heel aantrekkelijk. Geen inschrijvingskosten. Misschien doe jij de volgende keer dan ook wel mee met de competitie!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button