Regionaal nieuws

Operatie Julianaplein succesvol afgerond

Groningen – Afgelopen maandag is het tijdelijke Julianaplein in gebruik genomen. Daarmee is Operatie Julianaplein afgerond en is dit de laatste update die u van ons ontvangt.

- advertentie - 

Operatie Julianaplein succesvol afgerond
De afgelopen dertien weken werd iedereen opgeroepen om zoveel mogelijk de auto te laten staan en thuis te werken of met de fiets, het OV, via een P+R of buiten de spits te reizen. Aan die oproep is op grote schaal gehoor gegeven, waardoor ernstige verkeershinder is uitgebleven. Samen hebben we Groningen bereikbaar gehouden tijdens deze operatie. De betrokken partijen willen iedereen dan ook hartelijk danken voor zijn begrip en medewerking: https://youtu.be/bs94UBbzJN8.

Evaluatie
In de komende periode zal Operatie Julianaplein geëvalueerd worden. De partnerbedrijven, individuele reizigers en bewoners, en andere betrokken partijen worden hierbij betrokken. De resultaten van de evaluatie zullen op een later moment gedeeld worden via de website van Groningen Bereikbaar. Mocht u feedback of tips hebben, kunt u dat via de mail toesturen naar info@groningenbereikbaar.nl.

- advertentie - 

 

- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button