Algemeen

PrO biodiversiteit

- advertentie -

Winschoten – Maandag 10 mei heeft een groep leerlingen van PrO Winschoten gewerkt in het gebied naast de Pieter Smitbrug. Dit was in samenwerking met de gemeente Oldambt en de provincie Groningen.

- advertentie -

De jongeren mochten helpen met het inzaaien van een stuk grond. Een stukje ‘sinusbeheer’; zaaien om de biodiversiteit te vergroten. Nu zie je er nog niets van, maar over een poosje zal dit stuk vol staan met diverse bloemen en planten. En daar komen weer verschillende diersoorten op af.

Goed voor de natuur en het ziet er ook erg mooi uit. Begin april had de groep van de sector ‘bovenbouw techniek’ ook al eens geplant aan de Sint Vitusholt in Winschoten. Zo draagt PrO Winschoten weer een steentje (of een zaadje) bij een groenere omgeving!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button