Cultuur

Voorjaarsconcert Prins Hendrik Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De Christelijke muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda geeft zaterdag 21 mei 2022 een voorjaarsconcert. Dit concert vindt plaats in de Eextahal aan de plantsoenlaan 19 in Scheemda. Het concert begint om 19.30 uur, de zaal gaat een halfuur eerder open.

- advertentie -

De vereniging bestaat dit jaar 95 jaar en dit wordt groots gevierd. Er is een gevarieerd programma van zowel de twirl als de malletband en het orkest. U krijgt muziek te horen van onder andere John Miles, Deep Purple en de Blues-Brothers. De twirl meiden zullen ook prachtige shows laten zien. Tijdens het concert zal ook de loting, bekend van eerdere jaren, weer plaatsvinden.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Vos Mode (Stationsstraat 18) in Scheemda en op zaterdag 21 mei aan de kassa bij het concert. Een kaartje kost 5,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button