Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Aanstaande zondag: Dag van het Park Winschoten!

- advertentie -

Winschoten – Op 29 mei is het zover, de Dag van het Park in Winschoten vindt dan weer plaats in het mooie Stadspark van de stad. Maar liefst 28 verenigingen, stichtingen, zangers, snacks en meer wachten langs de route op de bezoekers.

- advertentie -

Divers aanbod
Er is voor iedereen wat te doen in het park. Zo wandel je vanaf de start van de route langs supersnelle op afstand bestuurbare auto’s, langs sport clinics, informatiestands, dansoptredens, zangoptredens, knutselactiviteiten, prachtige oude brandweerwagens, stormbanen en nog veel meer. Te veel om op te noemen zelfs. Komt het daarom vooral zelf beleven. Het evenement start om 13.00 uur en is om 17.00 uur weer afgelopen.

Route
Vanwege de werkzaamheden in het Stadspark is de route iets anders dan de vaste bezoeker gewend is. Start en finish is echter nog altijd de grote parkeerplaats aan de Bovenburen, bij Sportcentrum Nico Jager. Pak vanaf de start je plattegrond mee en werk je een weg langs al het moois dat de Dag van het Park je te bieden heeft! Let op: vanwege de werkzaamheden zijn sommige paden iets minder goed begaanbaar. Trek dus niet je allernieuwste schoenen aan, al is het de vraag of dat überhaupt een goed idee is wanneer je een park bezoekt.

Weer
De poncho’s kunnen naar het lijkt thuis gelaten worden. Hoewel het niet de warmste dag van de week wordt, gaat het in ieder geval een droge dag worden. Er is dus geen excuus om niet even een kijkje te gaan nemen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button