Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Motorrijder ernstig gewond na botsing met boom

- advertentie -

Blijham – Op de Turfweg, de weg tussen Blijham en Oude Pekela is vrijdagavond volgens RTV Noord een ernstig ongeval gebeurd. Een motorrijder kwam ten val. Volgens een bevriende motorrijder, die voor hem reed, was het stuur beginnen te trillen waarna hij op een boom botste.

- advertentie -

Meerdere hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, rukten uit. De politie sloot de N367 af voor alle verkeer. De traumahelikopter kwam ter plaatse om het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel te ondersteunen. De motorrijder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button