Op stap

Bewolkte Dag van het Park in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zondag vond de ‘Dag van het Park’ plaats in het Stadspark in Winschoten. Meerdere verenigingen konden zich tijdens dit evenement aan het publiek presenteren om bijvoorbeeld nieuwe leden te werven. Van deze dag maakten dan ook meerdere verenigingen en stichtingen gebruik van.

- advertentie -

Helaas liet de zon zich zondag niet zien. Desondanks kwamen er voldoende bezoekers naar het evenement. Het aanbod was divers, van supersnelle op afstand bestuurbare auto’s, informatiestands, dans- en zangoptredens tot oude brandweerwagens en stormbanen.

Dit jaar was de route door het park anders dan anders, dit heeft te maken met de werkzaamheden in het park. Sommige paden zijn hierdoor minder goed begaanbaar. Start en finish waren nog wel bij de grote parkeerplaats aan de Bovenburen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button