Sport

Superseizoen voor Set Uppers

- advertentie -

Scheemda – Volleybalvereniging Set Uppers Oldambt heeft, ondanks Corona, een geweldig seizoen gedraaid. Zo hebben zich veel nieuwe jeugdleden aangemeld, zijn veel jeugdteams kampioen geworden en ook bij de senioren zijn een aantal teams eerste geworden.

- advertentie -

Als klap op de vuurpijl is EP:De Treffer/Set Uppers H1 eerste geworden en gepromoveerd naar de 3e divisie! Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat een team van Set Uppers in de divisie gaat spelen. H1, een team wat draait op een combinatie van ervaring èn brute kracht, stond het hele seizoen bovenaan in de promotieklasse. Na de laatste wedstrijd in en tegen Emmen was het zeker; kampioen!

Het seizoen in de zaal is inmiddels afgelopen en de volleyballers gaan vanaf deze week het zand weer op.
Ook volleyballen? Neem contact met ons op via onze website, Facebook of Insta.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button