Incidenten

UPDATE: Hulpdiensten treffen vermiste vrouw aan in Winschoterdiep

- advertentie -

Winschoten De politie is op dit moment op zoek in Winschoten en omstreken naar een vermiste vrouw van 34 jaar. Hierbij heeft de politie een Burgernet-actie ingeschakeld, zodat mensen die iets weten of gezien hebben zich kunnen melden bij de politie.

- advertentie -

Signaleert
De politie heeft het volgende signalement vrijgegeven, er is (nog) geen foto beschikbaar. De vrouw is 1,85 meter lang. Heeft een blanke huidskleur. Ze heeft een stevig postuur, bruin lang haar en tattoos op de armen.

Heeft u tips of ziet u de mevrouw? Bel dan bij spoed 112 of anders 0900-8844.

UPDATE: De vermiste mevrouw is in de nacht van zondag op maandag rond 04.00 uur gevonden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button