Op stap

Pinkstermarkt en Rolling in Winschoten op tweede pinksterdag

- advertentie -

Winschoten – Komende maandag, tweede pinksterdag, vindt het jaarlijks druk bezochte Pinksterevenement weer plaats aan de Havenkade, Renselkade en Industrieterrein in Winschoten van 10.00 tot 17.00 uur.

- advertentie -

Ook staat er dit jaar wederom vele activiteiten op het programma voor het hele gezin, te denken aan: braderie met rommelmarkt, springkussens, piraten, mascottes, schminken, demonstraties radiografisch bestuurbare trucks en meer.

Rolling Winschoten
Onderdeel van het Winschoter Pinkster Event is Rolling Winschoten, waar je als autoliefhebber zeker heen moet. Hier zullen vele bijzondere auto’s staan zoals gepimpte / tuning auto’s van deelnemers uit Nederland, Duitsland en België.

Hier vind je onder andere de zogenaamde VIP Area waar de meest bijzondere auto’s staan. Verder een all car meeting, Audio Area met diverse stands en demo auto’s. Daarnaast komen hier diverse deelnemers van de welbekende Barrel Challenge met hunnen barrel bijeen.

Kortom, komende maandag tweede Pinksterdag belooft weer een leuke dag voor jong en oud en een dag om je ogen uit te kijken. Uiteraard zijn de winkels op het Posttil deze dag ook geopend.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button