Incidenten

Drama op de wegen in Winschoten door ongeval bij Blauwe Roos

- advertentie -

Winschoten – Rond 14.00 uur ontstond er een verkeerschaos in Winschoten. Dit wegens een ongeluk op de brug bij de Blauwe Roos in Winschoten. Dit laten meerdere getuigen weten aan OldambtNu.nl, twee voertuigen zouden op elkaar gebotst zijn. De politie had geen melding gekregen van dit incident en kon niet meer informatie geven.

- advertentie -

Door het incident was het een drama op de wegen nabij knooppunt de Blauwe Roos, zo stond er een file komende vanuit Finsterwolde/ Beerta, op de Oostelijke Rondweg en op de Beertsterweg tot aan de kruising met de Burgemeester Schönfeldsingel.

En dat was nog niet alles, in de file kwam rond 15.00 uur een auto tot stilstand. Omstanders hebben de auto vervolgens opzij gedrukt zodat het verkeer er toch langs kon ‘rollen’.

Oplossing
Onlangs heeft de gemeente, Rijkswaterstaat en de Provincie Groningen plannen gepresenteerd. De rotonde wordt omgetoverd tot een zogeheten turborotonde. Ook komt er een nieuwe afslag voor verkeer tussen Groningen en Winschoten.

Volgens de provincie zijn de maatregelen ‘relatief snel uit te voeren’. ‘Deze maatregelen moeten het doorstromen van het verkeer voor 2024 verbeteren.

Lees ook: ‘Turborotonde’ moet verkeersproblemen Blauwe Roos oplossen

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button