Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

OldambtNu.nl feliciteert alle geslaagden

- advertentie -

Landelijk – De meeste eindexamenleerlingen kregen vandaag te horen of ze zijn geslaagd  voor hun centrale eindexamen. Het gaat om bijna 150.000 scholieren van vmbo-t, vmbo gemengde leerweg, havo en vwo.

- advertentie -

Zoals ook de leerlingen van het Ubbo Emmius, Campus en het Dollard College in de gemeente Oldambt.

OldambtNu.nl feliciteert alle geslaagden met hun diploma en wenst hen succes op hun gekozen MBO, HBO of universitaire opleiding voor het volgend schooljaar. Voor de mensen die een her-examen moeten doen, wij wensen jullie veel succes!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button