Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Op stap

Opbrengst van nachtrit op 25 juni gaat naar SchuldHulpMaatje Oldambt

- advertentie -

Oldambt – Een hele nacht toeren in klassiekers en ‘ludieke auto’s’ door de prachtige regio met onderweg uitdagingen en opdrachten. Dat staat er op het programma tijdens de achtste editie van de Oldambtster Nachtrit op zaterdag 25 juni.

- advertentie -

Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden, er zijn nog enkele plaatsen vrij. De opbrengst van dit evenement van serviceclub RT41 gaat naar SchuldHulpMaatje Oldambt.

De Oldambtster Nachtrit is een puzzelrit door de regio, van zonsondergang tot zonsopkomst. Deelname mag in een youngtimer of klassiekers van meer dan 25 jaar oud of in een exclusieve dan wel ludieke auto, ter beoordeling aan de organisatie. Onderweg kunnen de deelnemers punten verdienen met diverse uitdagingen. Het team dat de meeste punten verzamelt, wint. Ook zijn er onderweg stops waarbij de equipes een hapje en drankje krijgen aangeboden. Bij de finish krijgen alle deelnemers een ontbijt geserveerd.

RT41 heeft voor de organisatie van de Oldambtster Nachtrit Business Rally Events (BRE) in de arm genomen. BRE is onder meer bekend van de organisatie van de Beaujolais Trophy.

Er kunnen maximaal 41 equipes deelnemen aan de Oldambtster Nachtrit. Deelname kost 141 euro per equipe. Inbegrepen zijn ontvangst met koffie, koffiestops met hapjes, ontbijt op de finishlocatie, een goodybag, een schildje, een set deurstickers en een routeboek met uitleg.

Ook worden er sponsorpakketten verkocht, waarvan er nog enkele beschikbaar zijn.

SchuldHulpMaatje Oldambt
De opbrengst gaat naar een goed doel: SchuldHulpMaatje Oldambt, uitgevoerd door Stichting Mit Elkoar Oldambt. Alles wat SchuldHulpMaatje doet is erop gericht om mensen met (dreigende) schulden vroegtijdig te bereiken en hulp te bieden via internet en met getrainde vrijwilligers, die deskundig en op persoonlijke wijze kunnen helpen naar een schuldenvrij leven. Begeleiding in gedragsverandering en financiële zelfredzaamheid staan daarbij centraal.

Voor mensen met problematische schulden is SchuldHulpMaatje ‘een maatje die in je gelooft en je helpt: ‘Samen lukt ’t. Dat is wat wij geloven bij SchuldHulpMaatje Oldambt. Zeker als geldproblemen je leven beheersen. Dan heb je iemand nodig die in je gelooft en je helpt. Iemand die zonder oordeel gewoon met je aan de slag gaat om je geldzaken weer op orde te brengen. Onze Maatjes doen dat.’

RT41
Drijvende kracht achter de Oldambtster Nachtrit is Ronde Tafel 41 (RT41) Winschoten. RT is een serviceclub voor mannen van 21 tot 40 jaar. De club bevordert onderlinge vriendschappen, zet aan tot delen van kennis, ervaringen en meningen en zet zich in voor maatschappelijke doelen, onder meer door het organiseren van activiteiten en evenementen.

Kijk voor meer informatie en inschrijving voor de Oldambtster Nachtrit op www.oldambtsternachtrit.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button