Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Burgemeester Cora-Yfke Sikkema reikt diploma’s uit aan politiekids

- advertentie -

Winschoten –Negen kinderen uit Oldambt hebben succesvol hun 3 maanden durende training als ‘PolitieKids’ afgesloten. Dit is officieel gevierd in De Boschpoort in Winschoten. Ook hier kregen de jongeren hun diploma uit handen van burgemeester Cora-Yfke Sikkema.

- advertentie -

Ook hebben ze een insigne gekregen. De politie vindt het belangrijk dat jongeren al op jonge leeftijd kennis maken met de verschillende werkzaamheden van de politie. Ze hopen ook dat deze PolitieKids een voorbeeld zijn bijvoorbeeld op hun school en dat ze laten zien dat verdraagzaamheid heel erg belangrijk is.

Lees ook: Politie Oldambt start met eerste lichting van de PolitieKids

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button