Incidenten

Tweede verdachte steekpartij Winschoten aangehouden

- advertentie -

Winschoten – De tweede betrokkene bij de steekpartij aan het Marktplein in Winschoten in de nacht van vrijdag op zaterdag, heeft zich bij de politie gemeld. Een 61-jarige Stadjer werd meerdere keren gestoken en raakte gewond.

- advertentie -

Volgens een getuige die OldambtNu tipte was de gewonde man werkzaam als beveiliger van het café en sprak de man waarschijnlijk aan omdat hij met glaswerk naar buiten kwam. Het is niet toegestaan om met glaswerk rond te lopen op het Marktplein.

Op het plein zelf werd de portier even later aangevallen toen de bezoeker na een woordenwisseling van het terras werd verwijderd. De politie kon dit verhaal niet bevestigen en doet nog onderzoek.

Aanhouding
Al snel wist de politie in Hoogezand een 18-jarige man uit Sappemeer aan te houden op verdenking van betrokkenheid bij dit steekincident. Al snel werd ook bekend dat er een tweede man betrokken was bij het incident en ging naar hem op zoek. Zijn identiteit was bij de politie bekend.

Hij heeft zich inmiddels gemeld. Het gaat om een 20-jarige man uit Hoogezand. Ook hij zal worden verhoord. Nader onderzoek moet uitwijzen wat er zich precies aan het Marktplein heeft afgespeeld en wat de aanleiding is geweest voor dit steekincident.

Lees ook: Man gewond bij steekincident op Marktplein in Winschoten

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button