Gemeente

Gemeente Oldambt koopt verpauperde panden op in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De gemeente heeft twee panden en de bijbehorende grond aan ‘de Liefkenshoek’ in Winschoten aangekocht. Het betreft de stukken grond aan de Vissersdijk 76-78. Hier bevindt zich nu nog een winkel.

- advertentie -

“Met de aankoop willen we verdere verpaupering op deze plek tegengaan. De panden gaan op een later moment tegen de vlakte. Dit is afhankelijk van het moment dat er een andere plek is gevonden voor de huidige huurder (winkel).”  laat de woordvoerder van de gemeente Oldambt weten.

“De aankoop past binnen onze bredere plannen voor verdere ontwikkeling van het centrum van Winschoten. De invulling ervan gebeurt mede in overleg met omwonenden en ondernemers in het centrum.” 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button