Algemeen

Volg jij ons al op Instagram?

- advertentie -

Oldambt – Wist je dat wij ook op Instagram actief zijn? Daar delen wij dagelijks stories en posts met bijvoorbeeld onze nieuwsartikelen, interessante feitjes maar ook foto’s die gemaakt zijn in het Oldambt. Kortom: je hoeft helemaal niks meer van OldambtNu.nl te missen!

- advertentie -

Naast een selectie van onze nieuwsartikelen vind je ook wekelijks het weerbericht van Oldambt, live-verslag bij evenementen en nog veel meer!

Deel jouw gemaakte foto!
Hier is Instagram natuurlijk voor bedoeld: het delen van fijne plaatjes. We zijn gek op mooie foto’s gemaakt in het Oldambt! En laten dat daarom maar al te graag zien. Omdat we niet overal tegelijk kunnen zijn, geven we ook onze volgers graag een podium.

Dus wil jij jouw foto terug zien op ons account? Zet je profiel dan op openbaar en tag ons in je foto of gebruik #OldambtNu. We reposten regelmatig een foto van een van onze volgers!

Als dat niet genoeg redenen zijn om ons op Instagram te volgen weten wij het ook niet meer. Dus, waar wacht je nog op? 5.100 anderen waren je al voor ;). Klik hier.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button