Sport

Fotoserie: Avond4Daagse dag 2 (woensdag)

- advertentie -

Winschoten –  Afgelopen dinsdag ging er in Winschoten de Avond4Daagse van start. Verenigingen, scholen, bedrijven en individuelen lopen 10, 5 of 15 kilometer. Dit jaar zijn er zo’n 4.000 deelnemers. Hiermee blijft de 4Daagse de grootste in Noord Nederland.

- advertentie -

Ook dit jaar werd er een klein stukje overdekt gewandeld. De deelnemers die de route liepen van 10 kilometer kwamen een klein stukje door verpleeghuis Old Wolde.

De aankomende dagen maakt OldambtNu.nl een verslag met foto’s en video. De routes worden elke dag op onze website en in de app geplaatst. Aankomende vrijdag word Avond4Daagse afgesloten met een defilé door de straten van Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button