Cultuur

“Eco Art Ambient” concert van Bianca Holst en Hero Wouters 19 juni

- advertentie -

Nieuw-Scheemda – Met de zonnige zomer op komst kunt u genieten en zich onderdompelen in muziek die het landschap van ’t Oldambt reflecteert. Zoals ezels klikklakken in Spaanse muziek en de golven ruisen in Ierse muziek kun je je ook voorstellen hoe muziek hier klinkt als de wind over de leegte, het wuivend graan en de cadens van de mens met zijn machines.

- advertentie -

Musisch kunstenaar en dichter Bianca Holst studeerde film en filmgeluid aan de Vrije Akademie in Den Haag, doorliep de Toneelschool in Amsterdam en geeft workshops in “Musica Mobilé”, muziek maken op tablet en telefoon. Ze begeleidt haar Voice-art en poëzie op de Animoog-synthesizer voor iPad en op de Kotamo.

Hero Wouters is componist en cineast en werkte als docent beeld-geluidscorrelaties op de Vrije Akademie. Hij gebruikt tijdens zijn performances zijn meer dan 600 composities om via een bijzonder samengesteld elektronisch instrumentarium magische klank-werelden te scheppen.

De muziek van Bianca en Hero beweegt zich organisch van theatraal naar meditatief en vervoert je van innerlijk landschap naar onbekend terrein. Hun kunst ontworstelt zich aan de controle van vooropgezette denkpatronen. De fascinatie voor eigenzinnigheid en de transformatie van onafwendbare missers zijn een terugkerend thema in hun werk.

Hero Wouters en Bianca Holst hebben elkaar leren kennen op de Vrije Akademie “Psychopolis” en werken sindsdien nauw samen.

Info: http://www.stichting.com http://www.herowouters.nl http://www.biancaholst.nl
Organisatie: Culturele Commissie Nieuw Scheemda ’t Waar
Lokatie: Kerkje in Nieuw Scheemda Hamrikkerweg 27, 9943 PA
Aanvang 19 juni om 14.00 u. Entree 5€ incl consumptie
Contact ankie.grooten@ziggo.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button