Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Sport

Eerste schoolkorfbaltoernooi bij Korwi een groot succes!

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen vrijdag was het tijd voor de eerste editie van het schoolkorfbaltoernooi bij korfbalvereniging Korwi. Er deden maar liefst 100 groep 8 leerlingen van vier verschillende scholen mee. OBS de Maranatha, IKC St. Vitus, OBS de Waterlelie en KC de Uilenburcht waren van de partij.

- advertentie -
Er werden poulewedstrijden gespeeld op 4 velden, daarna volgden de kwartfinales, halve finales en uiteindelijk de finale. IKC St. Vitus behaalde met hun twee teams de 1e en 2e plek en de 3e plek ging naar de CBS de Maranatha. De vereniging hoopt op een volgende editie waarbij ze nog meer scholen willen uitnodigen om er een groot toernooi van te maken!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button