Algemeen

Leerling Dollard College doet mee aan WK-snertkoken in Groningen

- advertentie -

Winschoten/ Groningen – De spanning begint te stijgen bij Brooklyn de Wit van praktijkonderwijs (PrO) Winschoten. Komende dinsdag, 21 juni, doet ze mee aan het WK-snertkoken in Groningen. Brooklyn kookt vaker voor de school. Ze maakt deel uit van de consumptiefgroep. Ze kookt twee keer per week voor de vestiging.

- advertentie -

Leerlingen en leerkrachten kunnen dan, voor een klein bedrag, iets lekkers bestellen. Brooklyn gaat een ouderwets lekkere snert koken. Geen fratsen, gewoon lekker eten, is haar motto. Mevrouw van Reeden, de docent ‘Consumptieve technieken’ verwacht dat ze hoge ogen zal gooien.

Er wordt gekookt in de keukens van het Alfa-College. Brooklyn moet het opnemen tegen volwassen amateurkoks en professionals. Tien jaar geleden lukte het een leerlinge van de locatie de ‘zilveren snertslaif’ in ontvangst te nemen. Hopelijk herhaalt de geschiedenis zich nog eens.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button